Ana səhifə

Zgarda dresaj zdxt-1000, manual de utilizare Conectarea transmitatorului cu receptorul zgarda


Yüklə 10.16 Kb.
tarix09.06.2016
ölçüsü10.16 Kb.
Zgarda dresaj ZDXT-1000 , manual de utilizare

Conectarea transmitatorului cu receptorul zgarda:

1.Instalati bateria de 9V in transmitator, asigurandu-va ca respectati polaritatea indicata

2.Setati canalul pe care doriti sa setati Zgarda (1,2 sau 3)

3.Instalati bateriile tip AAA in receptorul zgarda (compartimentul de sub zgarda textila)

4. Se va auzi un beeep dupa instalarea bateriilor.

5. Imediat trebuie apasat butonul Y de pe transmitator, pentru ca receptorul sa memoreze codul necesar functionarii. Daca totul este in ordine, ar trebui sa se mai auda un beep.

6. Daca operatiunea nu a reusit, reluati incepand cu pasul 3

7. Pentru a inregistra mai multe zgarzi, folositi celelalte canale de pe transmitator.


Transmitator:

Sunt 7 butoane pe transmitator:

Buton Canal (pana la 3 canale)

Buton de Mode (selectie sunet, vibratie, soc electric)

M1 memorie de grup(pana la 3 memorii)

M2 buton de setare memorie

Butoane de Nivel sus si jos (pe laterala)

Y buton de lansare


Instructiuni de baza
Pentru a instala bateria, deschideti compartimentul aflat pe spatele transmitatorului, apoi instalati bateria, asigurandu-va de polaritate. Transmitatorul va porni automat. Apasati butonul de Mode pentru a alege intre diferitele moduri posibile – vibratie, sunet sau soc electric. Folositi butonul de UP/DOWN de pe laterala transmitatorului pentru a seta nivelul de corectie pe care doriti sa-l aplicati.

Aceste nivele se pot combina liber, daca nu doriti sa fie aplicata o anumita corectie setati nivelul respectiv cu 0.


Functia de memorie
Apasati Butonul M1 pentru a alege memoria-grup

Ajustati nivelele din butoanele laterale si apasati M2 pentru a seta memoria

Aveti la dispozitie cate 3 memorii grup pentru fiecare canal (zgarda alocata)
Functia de prelungire a vietii bateriei:
Transmitatorul va intra in modul Stand-By daca nu-l folositi timp de 2 minute (se va stinge afisajul LCD) si se va opri daca nu este folosita timp de 5 minute.

Din modul Stand-By iese si intra in modul de lucru daca apasati butonul de Mode. Pentru a porni transmitatorul din modul OFF tineti apasat butonul de mode pentru 3 secunde

Receptorul va intra in modul Stand-By daca sta nemiscat pentru 4 minute. Miscarea cainelui il va reactiva automat.

Pentru a preveni utilizarea gresita intervalul de lucru este de 10 secunde. Apoi veti putea lansa o noua atentionare de pe butonul de Lounch.


Durata de viata a bateriilor poate varia foarte mult in functie de tipul bateriilor si de modul de folosire a sistemului de dresaj. De aceea va recomandam sa verificati des starea bateriilor folosind LED-ul indicator de pe zgarda si semnul de baterie de pe transmitator.

Distanta de actionare poate varia foarte mult, in functie de obstacole si interferentele electromagnetice din zona. Distanta de actionare sigura se face pe baza unor observatii ale utilizatorului in teren real. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nici un fel de daune rezultate dintr-o actionare defectuoasa.

Acest sistem de dresaj este folosit pentru a fi de ajutor in dresajul cainilor. Un dresaj de calitate se obtine in timp si este puternic afectat de caracterul cainelui si de modul de folosire a acestui dispozitiv.

Cereti ajutor de specialitate (scoala de dresaj autorizata) daca nu sunteti siguri de modul de utilizare al acestui aparat.O sesiune de lucru ar trebui sa dureze cca. 10-15 minute.

Folositi o lesa lunga la inceputul antrenamentului. Cainele poate reactiona necontrolat la primele pedepse aplicate. Nu renuntati la lesa lunga decat dupa ce dresajul reuseste complet.Folositi cele mai mici nivele care dau rezultate. Daca cainele scheuna sau se panicheaza la pedeapsa, nivelul este prea mare.

Nu folositi Niciodata acest sistem pentru a elimina obiceiuri ca Atacul sau Muscatul!

Apelati la ajutor profesionist!

Folositi Recompensa atunci cand cainele Dvs. reactioneaza bine. Acest lucru va face dresajul mult mai rapid si eficient.


Frecventa de lucru 433.92 Mhz

Transmitator 6F22/9VReceptor 2xAAA/1.5V
Va rugam scoateti bateriile daca nu folositi zgarda sau transmitatorul un timp indelungat.

Nu ne asumam nici o resposabilitate legata de modul de folosire a acestui dispozitiv, utilizarea lui se va face pe propria raspundere a utilizatorului.
Bateriile folosite in acest dispozitiv fac obiectul unei colectari separate, in centrele de vanzare baterii si electrocasnice. Va rugam nu aruncati aceste baterii impreuna cu resturile menajere!

Acest dispozitiv este destinat exclusiv uzului expern, exclusiv pentru dresaj canin. Folosirea acestui dispozitiv se face doar pe animale sanatoase, si este facuta pe raspunderea stapanului animalului. Nu va fi folosita pentru stapanirea agresivitatii, nici pe exemplare agresive, daca nu exista posibilitatea controlului absolut asupra acestora. In acest caz folositi ajutor specializat. In cazul ingerarii consultati de urgenta un specialist.


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©kagiz.org 2016
rəhbərliyinə müraciət