Ana səhifə

Nr I vendimit Data alët faqe


Yüklə 2.01 Mb.
səhifə1/37
tarix11.06.2016
ölçüsü2.01 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   37
PËRMBAJTJA

Çështje Civile

Nr. i vendimit Data ALËT Faqe


49 (00-2010-199) 02.02.2010 Abdulla Shabanaj kundër Komuna Bradashesh

(KRRT), Asllan Lukani 7

50 (00-2010-189) 02.02.2010 Ylli Karabolli, Nexhmije Cufaj, Mimoza Kojdheli,

Kristaq Pema, Mbarime Shehaj, Embliha Zeneli,

Nevila Hodaj, Fatmira Aliu, Xhevaire Mezani,

Kujtim Hoxhaj, Emine Hazizi, Shuaip Roshi, Irini Ceci,

Arben Arapi, Natasha Haxhiraj, Marjeta Goxhaj kundër

Sokol Hoxha, Skender Xhaferri, Dife Xhaferri,

Ergys Xheferri, Klodiana Xhaferri, Etleva Xhaferri,

Teuta Xhaferri, Helidon Xhaferri, Agim Kuci,

Qemal Xhaferri, Resul Xhaferri, Viktor Shehu,

Dorjan Sofia, Selam Mishgjoni, Krisanthi Shkurti,

Andri Kushta, Albert Kushta, Fuat Muka, Sinan Simoni,

Elidon Lameborshi, Abedin Nebiu, Roland Islami,

Urani Zoto, ne mungese; Ministria e Bujqesise dhe

Ushqimit Tirane ne mungese; Agjensia e Ristrukturimit

dhe Privatizimit te Ndermarrjeve Bujqesore prane

Drejtorise se Bujqesise dhe Ushqimit Vlore ne mungese 11

51 (00-2010-306) 02.02.2010 Ferdinand Bregasi kundër Administratoret e

Perbashket te Shoqerise “Vefa Holding” sh.p.k.

nen administrim ne mungese, Zyra e Permbarimit

Tirane ne mungese 18

52 (00-2010-193) 02.02.2010 Spartak Lajthia kundër Këshilli i Rregullimit të

Territorit të Republikës së Shqipërisë në mungesë,

Këshilli i Rregullimit të Territorit të Qarkut Fier

në mungesë 22

53 (00-2009-106) 02.02.2010 Televizioni “AVN” Fier në mungesë kundër Drejtoria

e Përgjithshme e Doganave Tirane, Dega e Doganës

Tiranë në mungesë 32

54 (00-2010-147) 04.02.2010 Shoqëria “Albpetrol” Sha, në mungesë kundër

Kujtim Sulçe, Agim Asllani, Arjan Xhani,

Bashkim Canaj, Nasi Apostoli, Maksim Mileti,

Kozma Shqepa, në mungesë 36

55 (00-2010-204) 04.02.2010 Aleksandër Muçko kundër “Instituti i Sigurimeve” sha

në mungesë 43

56 (00-2010-211) 04.02.2010 Sajmir Dedja ne mungese kundër Emmanouil Pazianos

ne mungese 49

57 (00-2010-272) 04.02.2010 Rushit Toro kundër Fatmir Lamaj në mungesë 53

58 (00-2010-410) 09.02.2010 Qazim Osmani ne mungese kundër Demir Ibro,

Zenel Kondi, ne mungese 56

59 (00-2010-409) 09.02.2010 Isuf Sokoli ne mungese kundër Barije Gjoni (Sokoli)

ne mungese 60

60 (00-2010-472) 09.02.2010 Etleva Mullaj kundër Agjencia e Zhvillimit dhe e

Bashkëpunimit Zviceran në Shqipëri 64

61 (00-2010-206) 09.02.2010 Gjergji Frasheri kundër Alida Frasheri 69
62 (00-2010-299) 09.02.2010 Skender Qirko kundër Emanuela Qirko, Natasha Qirko,

Rina Qirko 73

63 (00-2010-432) 09.02.2010 Skender Mustafaraj kundër Prefektura e Qarkut Vlore

ne mungese 77

64 (00-2010-194) 09.02.2010 Tonin Sulejmani në mungesë kundër Drejtoria

Rajonale e Sigurimeve Shoqërore Lezhë në mungesë 85

65 (00-2010-476) 09.02.2010 Gjon Pepa, Florian Pepa, Gjergji Pepa, Pjetër Pepa,

Tone Pepa, Miri Pepa, Ana Pepa, Margarita Pepakundër K.K.K.P. në Prefekturën Shkodër në mungesë,

Bashkia Shkodër në mungesë, Reparti Ushtarak 1500

Shkodër në mungesë 91

66 (00-2010-225) 11.02.2010 Flora Nebiu ne mungese, Deljana Nebiu ne mungese,

Antonela Nebiu ne mungese, Lenoks Nebiu

ne mungese kundër Fatbardha Nebiu ne mungese,

Damin Nebiu ne mungese, Djana Nebiu ne mungese,

Hava Nebiu ne mungese, Rambo Nebiu ne mungese 96

67 (00-2010-217) 11.02.2010 Nurisha Topulli ne mungese kundër Firma “G.P.G”

Kompani, sh.p.k Lushnje ne mungese, K.RR.T.

Bashkia Lushnje ne mungese 101

68 (00-2010-269) 11.02.2010 Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve ne mungesekundër Komisioni i Sherbimit Civil ne mungese,

Belioza Çoku ne mungese 105

69 (00-2010-207) 11.02.2010 Izet Kasaj në mungesë kundër Qendra e Prodhimit të

Naftës Patos në mungesë 107

70 (00-2010-274) 11.02.2010 Bexhet Trimi kundër Adriatik Kofsha, Enver Kofsha,

Hysni Kofsha, në mungesë 113

71 (00-2010-275) 11.02.2010 Artur Rama në mungesë kundër Drejtoria e

Pergjithshme e Doganave 116

72 (00-2010-714) 16.02.2010 Sotira Aleksi, Trifon Aleksi kundër Anesti Aleksi

në mungesë, Zyra e Regjistrimit të Pasurive të

Paluajtshme Vlorë 119

73 (00-2010-800) 16.02.2010 Gramoz Shehu kundër Shoqëria “Feniks” sh.p.k. 124

74 (00-2010-213) 16.02.2010 Përparim Zogu kundër Kuvendi i Shqipërisë 128

75 (00-2010-554) 18.02.2010 Arben Zaçe kundër Agron Hasanmema,

Loreta Hasanmema 133

76 (00-2010-387) 18.02.2010 Veli Emini, Sadik Emini kundër Veli Haxhiu

ne mungese; Gezim Teshi, Luljeta, Klodi, Marjo dhe

Milena Haxhiu, trashegimtare te Selami Haxhiut,

ne mungese; Komisioni i Tokes ne Qark; Keshilli i

Qarkut Durres ne mungese; Komuna Rrashbull

ne mungese 138

77 (00-2010-389) 18.02.2010 Eduard Xhaferraj kundër Myzafer Xhengo ne mungese 143

78 (00-2010-270) 18.02.2010 Vitor Cuku ne mungese, Jolanda Cuku ne mungese

kundër Lazer Logu ne mungese 147

79 (00-2010-237) 18.02.2010 Shoqëria “D.W.M” shpk kundër Dega e Doganës

Tiranë 151

80 (00-2010-301) 18.02.2010 Anastas Buneci kundër Suad Karaj, Agjencia e Kthimit

dhe Kompensimit të Pronave në mungesë 157

81 (00-2010-368) 18.02.2010 Leonard Jorgji në mungesë kundër Shoqëria “Agli” shpk,

KRRT pranë Bashkisë Durrës, në mungesë 161

82 (00-2010-238) 18.02.2010 Shoqëria “Inerto-Beton” Shpk, Sarandë kundër

Maksi Nebiu 165

83 (00-2010-719) 23.02.2010 Valentina Papa (Turlla) kundër Jonida Turlla,

Filip Turlla. Haxhi Llodozi 175

84 (00-2010-430) 23.02.2010 Hanko Jonuzaj kundër Musa Jonuzaj 181

85 (00-2010-298) 23.02.2010 Shoqeria Bechtel-ENKA”, Joint Venture Tirane

ne mungese kundër Drejtoria Rajonale Tatimore –

Njesia e Tatimpaguesve te Medhenj, Drejtoria e

Pergjithshme e Tatimeve, Drejtoria e Apelimit Tatimor

Tirane 186

86 (00-2010-528) 23.02.2010 Selman Hysa ne mungese kundër Zona e Shperndarjes

Elektrike Durres, Agjensia Elektrike Kavaje

ne mungese 188

87 (00-2010-287) 25.02.2010 Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve në mungesë

kundër Agetina Demiraj 192

88 (00-2010-314) 25.02.2010 Brikena Halili (Balla) ne mungese kundër

Gezim Halili 196

89 (00-2010-277) 25.02.2010 Rexhep Boka, Sinan Boka, Skender Boka kundër

Shoqeria “Besa” sh.p.k. 199

90 (00-2010-426) 25.02.2010 Muis Murrja, Hamdi Murrja, Perparim Murrja,

Vullnet Murrja, Abdurrahman Murrja, Sinan Murrja,

Elez Murrja, Flamur Murrja, Ivzi Murrja kundër

Këshilli i Komunës Qendër Tomin në mungesë 204

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   37


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©kagiz.org 2016
rəhbərliyinə müraciət