Ana səhifə

George văSÎi din tainele universului spiritual (negativ) din tainele lniversl LI i spiritual cuvânt înainte


Yüklə 1.05 Mb.
səhifə4/16
tarix13.06.2016
ölçüsü1.05 Mb.
1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16

ZONA LUMINII

Zona Luminii are nouă trepte de energie plus OPALUL. Cetatea Dumnezeirii lumea fiinţelor divine, opalice, care domină cele nouă trepte de energie şi de lumină. Cele nouă trepte sau straturi se împart, la rândul lor, în două zone: zona inferioară, a straturilor de la î la IV. şi zona superioară, a straturilor de la Via IX.

Straturile inferioare sunt formate din patru trepte. Aceste patru straturi aparţin în exclusivitate pământului. Ele sunt populate cu spirite care vin numai de pe pământ, pe când celelalte straturi - cele superioare - sunt straturi populate cu spirite care fac parte din planetele superioare: TARNIUM, TAITUN, ZEFTRTUS etc, dar şi de spirite pământene care au evoluat, care au reuşit să treacă din stratul IV în stratul V. în felul acesta este de precizat că lumea echilibrului şi a armoniei desăvârşite este de la stratul V în sus, iar lumea nedesavârşită este de la I la IV (lumea neîmplinită, lumea plină de imperfecţiune ce aparţine zonei pământene inferioare). Acestea din urmă sunt straturile celor ce se află în lumea mentalului inferior.După straiul IV urmează o ruptură, un spaţiu apreciabil, o distanţă destul de mare, care desparte spiritele inferioare de cele superioare (de la _V_la_IX)- Aşadar, însăşi dispunerea straturilor prin ruptura care există între IV şi V. marchează dificultatea intrării în zona mentalului contemplauv-extatic, care începe cu stratul V, unde începe lumea desăvârşiţilor. Desigur, şi "desăvârşirea" este relativă şi gradată, crescând şi ca odată cu straturile.

Forma în spaţiu a straturilor este de spirală, asemenea unui drum în serpentină, care inconjoara un munte, astfel ca intraga zona a Luminii se înscrie într-un con care are in varf o sferă în formă para" care este OPALUL, Cetatea Luminii, intruchiparea Perfectiunii.

Spirala celor nouă trepte de energie şi lumină este alcătuită dintr-un soi de substanţă superioară, denumite MATERIALE SOFIANICE cu o puternică iradiaţic în spaţiu, care întreţine o vegetaţie abundentă ce prezintă fenomene din cele mai neobişnuite. Dimensiunile acestei spirale sunt gigantice. Nimeni nu a putut să lc măsoare vreodată; de aceea, nici noi nu putem preciza dimensiunile ei.
36

37

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL

DEN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL
împreună cu Galileo Galilei noi am încercat o măsurare a acestor straturi, dar datele obţinute sunt pur orientative, ele neputând exprima cu precizie realitatea.

, """ Spirala porneşte de la extremitatea superioară a zonei neutre - a rătăciţilor - şi începe cu stratul I, urmând apoi pe cele nouă trepte, fiecare având luminozitatea şi energia specifică, lumina crescând pe măsură ce ne apropiem de OPAL, Cetatea Luminii, a Divinităţii, focarul principal de energie şi lumină a întregului univers spiritual.

Primele două straturi - I şi II - din spirală sunT populate de spirite cu culori pestriţe. Este o zonă de spirite care au diverse abateri, dar care nu sunt grave. Culorile pe care le au sunt semideschise sau semiînchise şi nu există nici un spirit care să nu aibă culoarea cenuşie pe gât sau chiar o parte din piept care exprimă cinstea şi corectitudinea.

Spiritele inferioare din straturile 1 şi II, cu toate că au încă unele pete galbene, albăstrui, maroniu sau sepia, sunt spirite care pot avea o raţiune foarte dezvoltată şi o logică de fier. Pot fi spirite care, întrupate să fie cu diplome şi titluri înalte, oameni capabili şi activi pe orizontal, adică cu un mental activ în zona raţiunii dar păcătuiesc prin lipsă de meditaţie şi a unui orizont spiritual. Ei pot fi buni tehnicieni, meseriaşi oameni de afaceri, dar cu un orizont mental limitat. Sunt oameni extravertiţi, care trăiesc aproape exclusiv prin cele cinci simţuri exterioare, dar n-au acces la sfera valorilor, sunt indiferenţi faţă de armonie, frumuseţe şi sublim. Sunt însă oameni corecţi cinstiţi, care comit o serie de greşeli, dar nu sunt căzuţi, adică ascensiunea le este deschisă. Aceasta se materializează prin faptul că toţi cei din I şi II au culoarea gri pe gât şi pe piept ceea ce le conferă posibilitatea de a urca, de a evolua din pună de vedere spiritual şi mental. Dar, deşi sunt spirite care au evoluţie deschisă, ele trăiesc în ignoranţă, sunt morţi din punct de vedere spiritual din moment ce nu pot fi receptive la radiaţiile divine. Spiritele din I şi II sunt spirite oarbe, supuse unei legi karmice dure. Ele sunt prinse total în ciclurile de reîntrupare şi frecvenţa acestor reîntrupări este destul de mare în sensul că, după ce mor, ele stau în straturi foarte puţin timp, apoi revin pe pământ reintrupându-se. Sunt spirite robite de plăceri şi satisfacţii materiale, atei în esenţă, chiar daca pretind că "cred" în Dumnezeu, crezul lor este deformat superficial, fără efect. Au însă calea evoluţiei deschisă. Pot evolua, pot ajunge cel mult până în IV, dar cu efort, prin strădanie, prin dăruire şi prin jertfă pentru aproapele lor. Faptele bune pentru ei sunt sursa de progres, de îmbunătăţire a culorilor, pentru ca griul să se generalizeze prin abţinerea de la păcat pentru ca în

38

timp culorile să se estompeze şi apoi să dispară. Cei din straturile superioare numesc aceste straturi inferioare: "Straturile celor ce permanent aşteaptă".într-adevăr, cei ce ajung în I sau II, ajung imediat să fie conştienţi de lipsurile lor şi aşteaptă să revină pe pământ pentru a progresa. Posibilitatea urcării pe o treaptă superioară nu poate fi asigurată decât prin încă două-trei reîntrupări şi de aceea starea de I sau II este o stare de provizorat foarte scurtă, spiritele dorind şi revenind foarte repede pe pământ pentru a se reîntrupa. Ele au pace, au odihnă, dar trăiesc din plin părerea de rău de a nu fi fost pe pământ mai altruişti, mai activi regretă că s-au complăcut într-o viaţă mediocră, lipsită de orizont spiritual, religios şi filozofic. Dar şi revenirea pe pământ reprezintă pentru aceste spirite o mare dilemă, deoarece pământul trăieşte o epocă din plin luciferică, în care predomină ateismul şi egoismul, o epocă de alergare după lux şi confort şi-n care educaţia este lipsită de cunoaşterea realităţilor spirituale.

De aceea, în straturile inferioare I şi II se manifestă o vădită reţinere în ultimele secole de a mai reveni pe pământ tocmai pentru că educaţia care se face aici este atee; pământul încă nu cunoaşte realitatea, nu ştie şi din lipsă de simţ al sacrului, neagă existenţa veşniciei şi a vieţii de după moarte. Spiritele din straturile I şi II nu au deloc luminozitate, raza de acţiune a aşa-ziselor radiaţii luminice fiind zero. Au însă un foarte mic câmp magnetic "mensonic", care reprezintă raza de activitate cerebrală, ea fiind pentru spiritele din straturile acestea între 0,05 metri şi 0,20 metri. în stratul I spiritele au câmpuri magnetice mensonice între 0,05 metri şi 0,10 metri, iar cei din stratul II de 0,05 -0,20 metri raza de acţiune magnetică. Acest câmp magnetic mensonic, după cum am mai spus, reprezintă câmpul magnetic al activităţii mentale, care are influenţă asupra persoanelor cu care intră în contact Acest câmp magnetic mensonic este cel care generează simpatia sau antipatia dintre două persoane care se întâlnesc pentru prima dată. Radiaţiile luminice exprimă luminozitatea, gradul evolutiv la care a ajuns un spirit. Spiritele din I şi II nu au deloc luminozitate. Abia cele din stratul IV încep să aibă mici radiaţii luminice. Numărul spiritelor din stratul L conform datelor comunicate, este de peste 2 miliarde, iar cele din stratul II de peste 1.8 miliarde.39

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL
SCHEMA UNIVERSULUI SPIRITUAL NEGATIV! SPIRITELE DIVINE SCHEMA 3

OPALUL CETATEA DIVINITĂŢIISPIRITELE

RĂTĂCITOARE


II

SPIRITELE

III-

CĂZUTE

CETATEA

LUCIFEHICĂ

SPIRITE LUCIFERICE40

Stratul III este un strat aparte, cu o funcţie speciala de excepţie, bine definită. Este stratul în care stau toţi misionarii straturilor superioare care au vrut să vină pe pământ pentru a ajuta la ridicarea lui, dar carc din diverse motive nu şi-au putut îndeplini misiunea, murind prematur. "K

După cum dovedesc volumele: "Cercetări în lumea nevăzută'', marile personalităţi creatoare de pe pământ sunt provenite din straturile superioare V - IX, care de bună voie au cerut să vină pe pământ pentru a impulsiona filozofia, ştiinţa, artele, religia. Mulţi dintre ei însă, din pricina atmosferei sau condiţiilor nefavorabile, au murit prunci fiind sau în faza copilăriei din diverse accidente.

Toţi aceştia a fost hotărât de OPAL, să sălăşluiască în stratul III, aşteptând condiţiile favorabile pentru reîntrupare. Toţi cei din III aşteaptă "învierea" pământului, deoarece Opalul de mult a hotărât arderea definitivă a spiritelor luciferice- care stăpânesc pământul şi instaurarea unui climat favorabil care să asigure condiţiuni normale de evoluţie. AstfeL cei din III copii de la 2-14 ani aşteaptă intervenţia Opalului pentru a putea reveni pe pământ.

Urmatorul strat este IV, stratul celor ce sunt mai curati, dar semiactivi. Spiritele care sunt pe această treaptă mai au câte unele culori. îndeosebi albastru sau galben, dar de foarte slabă intensitate. Culoarea caracteristică a acestui strat este cenuşiul descins sau semideschis, ceea ce reprezintă nu numai cinstea si corectitudinea, ci şi.un orizont spiritual deschis. Unele spirite au chiar început de albire, eu puncte albe sau chiar gatul si pieptul alburii de culoarea fildesului. Aceste spirite gandesc mai mult si mediteaza, dar putini ating stadiul contemplatiei. nu sunt nici ele desăvârşite şi de aceea aşteaptă momentul potrivit de a reveni pe pământ spre a urca inca o treapta si a ajunge în stratul V, al desavarsitilor. Daca cei din straturile straturile I si II cunosc linistea şi odihna, cei din IV cunosc bucuria. Ei au satisfacţii mari şi beneficiază de o natură cu o vegetaţie minunata, care dă odihna şi liniştea gândurilor. Cei din IV beneficiază şi de unele coborâri ale unor spirite din V şi VI care le vorbesc şi le ţin conferinţe. în IV se fac şi coruri, iar cei ce sunt compozitori pot să-şi confecţioneze anumite instrumente muzicale. Timpul şi-1 petrec în întâlniri, discuţii şi plimbări în mijlocul vegetaţiei i pune de încântare, care în acelaşi timp emană lumină.

Ca şi cei din I şi II cei din IV se hrănesc cu fructe, pe care le au din abundenţă Radiaţiile luminice ale celor din IV variază între 0,05 şi 0,2041

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL
metri, iar câmpurile magnetice mensonice între 0,10 şi 0,40 metri. Stratul IV este populat de aproape un miliard de spirite.

Legile fixării pe aceste trepte sunt foarte severe. Nici un spirit nu îşi poate părăsi stratul, nu poate trece pe o treaptă superioară. Numai în stratul IV există posibilitatea, pentru un număr foarte redus de spirite, să fie chemate în stratul V de prieteni sau de cunoscuţi. Stau acolo puţin pentru ca apoi să revină în stratul din care au plecat.

Trebuie precizat încă odată faptul că aceste straturi: I, II şi IV aparţin în exclusivitate spiritelor pământene şi nici un alt spirit de pe altă planetă nu vine în aceste straturi.

Cand un om moare, spiritul sau este ridicat pana in fata Tronului de Lumina ,de unde este atras automat pe treapta pe care o merita, coboara la nivelul de energie si lumina potrivit efortului pe care l-a depus in viata. In fata Tronului de Lumina nu exista nici mila, nici iertare, fiecare coboare automat acolo unde meritele faptelor si activitatile sale l-au dus. Nimeni nu e vinovat, nimeni n-are ce ierta. Judecata si sentinta se fac intr-o singura clipa, prin privirea Părintelui Ceresc.

,, - - Dacă spiritul este azvârlit în zona neutră a spiritelor rătăcitoare sau I în zona întunericului, .vina o poartă numai cel căzut suferind ^ consecinţele propriei sale vieţi.

După stratul IV spirala se întrerupe. Urmează un spaţiu liber, nepopulat după care reîncepe spirala treptelor de energie cu treapta a V-a. Cu treapta a V-a încep straturile mentalului superior, treptele de "sfinţenie", treptele "fericiţilor". Abia acum, din stratul V, începe adevărata categorie a celor curaţi, a celor albi, a celor ce au depus o intensă activitate, fie pe pământ fie mai ales pe o altă planetă. Foarte puţine spirite pământene urcă în V sau VI. Aceste două trepte sunt treptele marilor creatori de pe pământ simt treptele contemplaţiei şi extazului, care au atins treapta mentalului superior.

Treptele de energie şi lumină V şi VI sunt treptele celor activi, care nu şi-au precupeţit eforturile, ducând o viaţă cumpătată, de o desăvârşită integritate morală şi a căror sens în viaţă a fost acela de a lăsa ceva în urma lor, semenilor lor

începând cu stratul V. spiritele sunt albe, culoare care radiază înjur un câmp luminic. care pentru stratul V este de 1-2 metri, iar pentru stratul VI este de 2-4 metri în aceste straturi preocupările sunt axate pe muzică în primul rând, filozofie şi ştiinţă în al doilea rând Există săli de concerte, unde se cântă muzică corală şi instrumentală. In acelaşi timp

42

se fac numeroase comunicări filozofice şi ştiinţifice privind fenomenele care au loc în lumea spirituală. Pentru comunicări şi conferinţe iau cuvântul atât spirite din stratul respectiv, cât şi invitaţi din straturile superioare.Dar cea mai plăcută activitate pe care o poate avea un spirit în straturile fericiţilor este dialogul cu natura Spunem "dialog" pentru că florile, de o imensă varietate, arbuştii şi tufele înflorite răspund celor ce vin în mijlocul lor. Florile se deschid şi se înclină, copacii freamătă de simpatie la apropierea vreunui spirit al locului. Fenomenul care însă copleşeşte şi încântă în cel mai înalt grad este MUZICA SPAŢIILOR care se aude la răstimpuri atât în stratul respectiv, cât şi muzica spaţiilor care se aude din stratul imediat superior.

Numeroase spirite au arătat că muzica aceasta, a spaţiilor de lumină, este tot ce poate fi mai frumos. Este muzica pe care o provoacă OPALUL, iar ecourile răzbat până în stratul V, fiecare strat contribuind la amplificarea şi diversificarea melodiilor celeste. Producerea aceste muzici mi-a fost explicată în felul următor deasupra straturilor, la câţiva zeci de kilometri altitudine, se găsesc formate de milenii nişte bolţi imense care sunt alcătuite din materiale cristaline, transparente, numite substanţe sioneptice. formice şi keranice, care sunt proiecţia energetică a activităţii de contemplaţie, extaz, şi luciditate. Opalul, care şi el este acoperit cu asemenea bolţi, în timp ce gândeşte la probleme importante, ZENTA opalică emite nişte curenţi magnetici, care inundă toate straturile de lumină, începând cu stratul IX şi terminând cu stratul V, care face să intre în vibraţie bolţile sioneptice, formice şi keranice. Intrarea în vibraţie a acestor bolţi face să emită sunete şi acorduri muzicale de o rară şi nedescrisă frumuseţe (am pomenit mai sus de zenta opalică: vom explica aceasta când vom ajunge la Opal).

Stratul V arc o populaţie de aproape 720 milioane locuitori, iar stratul VI de 352 de milioane, fără a intra aici spiritele de pe celelalte planete care sunt acolo în corp pozitiv.

Treptele VII şi VIII sunt treptele spiritelor alb-argintii şi argintiu-luminos. Sunt trepte care au depăşit contemplaţia şi extazul şi au atins luciditatea şi clarviziunea, care fac ca spiritele să aibă acces direct la tainele existenţei, vieţii şi universului, la legile şi fenomenele care guvernează tot şi toate. Aceste straturi sunt aproape în exclusivitate locuite de spirite care au trăit pe celelalte planete superioare, spirite cu mari capacităţi creatoare, care trăiesc în mijlocul unei naturi cu o vegetaţie fantastică, miraculoasă, în mijlocul unei naturi care străluceşte

43

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL
în colorit şi parfum şi care, adesea, scoate sunete şi armonii muzicale. Este o lume de vis. incredibilă. Din acest strat au coborât pe pământ Galilei, Nietzche, Emmanuel Kant Sf. loan Hrisostom, Sf. Vasile ce Mare, Sf. Grigorie Cuvântătorul de Dumnezeu şi mitropoliţii Veniamin Costache şi Antim Ivireanul. Toţi aceştia au coborât din stratul VIII şi s-au reîntors în VIII.

Din VIII au coborât însă mai mulţi, dar din cauza condiţiilor nefavorabile, nu au putut depune efortul necesar pentru a se întoarce de unde au plecat şi de aceea s-au întors în V sau VI. Aici este ilustrat cazul proorocului Moise care. coborând din VIII, s-a reîntors abia în VI.

Radiaţiile luminice ale unui spirit din stratul VII variază între 1,60 şi 2,20 metri, iar câmpurile magnetice inensonice între 4 şi 6 metri. în stratul VIII radiaţiile luminice variază între 2.60 şi 2,80 metri, iar câmpurile magnetice mensonice între 6-8 metri. Populaţia stratului VB numără 125 de milioane de spinte, iar cea din VEI aproape 85 de milioane de spirite.

Treapta IX este ultima treaptă a desăvârşirii spirituale; ea mai poartă numele de Oraşul de Aur. Este treapta maxima de evoluţie, limita superioară a tot ceea ce poate fi desăvârşire. Nici un pământean nu a ajuns să urce pe această ultimă treaptă, dar acei care au coborât din ORAŞUL DE AUR s-au reîntors la locurile lor: Fecioara Măria, Buddha, Socrit loan Botezătorul şi Zamolxis, zeul dacilor. Viaţa în ORAŞUL DE AUR nu poate fi descrisă, nu poate fi cuprinsă în cuvinte. Acolo au loc concerte în săli gigantice, acolo au loc congrese şi conferinţe filozofico-ştiinţifice. Acolo natura întreagă cântă în lumini multicolore, fiorile şi arborii luminează, totul este plin de farmec şi de încântare.

Stratul IX reprezintă culmea desăvârşirii. PERFECŢIUNEA însă este atinsă numai de spiritele opalice. Astfel, cu stratul IX se închide spirala la partea superioară, OPALUL fiind o lume închisă, izolată, inabordabilă.

Ceea ce este de subliniat pentru toate straturile este că în ele există veşnica lumină, veşnica şi neobosita activitate. Nu există noapte, spiritele nu dorm, sunt vesnic treze si active. Este de mentionat acum un~ fapt foarte important: pentru zona luminoasă, ca şi pentru întreg universul spiritual negativ, universul pozitiv este ca şi cum nu ar exista Universul pozitiv nu există pentru universul negativ, după cum pentru noi universul spiritual este ca şi cum nu ar fi. De aceea, din toate straturile, inclusiv din Opal, universul pozitiv, soarele, stelele, astrele nu

44

se văd, nu există. CeruL bolta cerească în straturi este limpede, veşnic luminoasă şi cristalină, luminată de radiaţiile opalice, precum şi de propria lumină.De asemenea, OPALUL - Cetatea de Lumină a divinităţii - nu este vizibil pentru nici un strat. Doar cei din stratul IX din Oraşul de Aur, văd OPALUL sub forma unui disc uriaş, gigantic, din care ţâşnesc feerice lumini, de o coloraţie indescriptibilă.

Cei din Oraşul de Aur ascultă la răstimpuri corurile de Heruvimi şi Serafimi care cântă în timpul extazului opalic. Frumuseţea muzicii din Oraşul de Aur nu se poate descrie în cuvinte. Fiecare locuinţă a unui spirit este aici de mărimea unui casteL cu arhitectură bogat ornamentată, ce întrece închipuirea şi imaginaţia pământeană. Raza radiaţiilor luminice ale unui spirit din Oraşul de Aur variază între 2,60 şi 3,50 metri, iar câmpul magnetic mensonic între 8-12 metri. Populaţia Oraşului de Aur numără peste 36 de milioane de spirite, cu puteri de la +4 la +9, adică un spirit poate fi dedublat în 4 până la 9 părţi şi fiecare parte poate veni pe o planetă, fiind un spirit superior. Pentru că vorbim despre Oraşul de Aur, de treapta IX, revenim la ce-a de-a zecea lege a universului spiritual - legea echilibrului oscilatoriu - care este proprie stadiului cunoscut de vechime: NIRVANA. Oraşul de Aur în întregime este intrat definitiv în Nirvana

Nirvana este trăită şi de o parte din spiritele din stratul V, dar nu este generalizată ca în stratul IX.

Pentru prima oară în istoria spiritualităţii pământene despre Nirvana a vorbit marele spirit din IX, Buddha ca despre o stare absolută, finală, a fericirii eterne, în care trăiesc zeii. într-adevăr, stratul IX este stratul zeilor, al spiritelor care prin muncă şi efort au cucerit mentalul suprem şi activând asiduu au realizat măreaţa Nirvana

Vom încerca să explicăm pe cât este cu putinţă ce este Nirvana

Nirvana este o quadrivalenţă psiho-intelectuală, o tetrapotenţă psihomentală, patru moduri distincte de a activa, de a fi, patru activităţi distincte, care se succed conform legii echilibrului oscilatoriu. Iată succint patru moduri de a fi.1. Acceptarea concretului - Respingerea abstractului în această faza spiritele duc o activitate concretă de execuţie a proiectelor elaborate în faza a treia. Este o fază de activitate practică, activitate legată de natura înconjurătoare şi de comunicare cu straturile mai puţin evoluate. Este faza de conferinţe, concerte, discuţii, comunicări într-un cuvânt, de activitate publică.

45


DEN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL


2. Acceptarea abstractului - Respingerea concretului

în această fază spiritele duc o viaţă de însingurare, fiecare se retrage în locuinţa sa, trăind exclusiv în mentalul suprem.3. Acceptarea simultană si a concretului şi a abstractului

în această fază spiritele creează. Ies din mentalul suprem, coboară până la mentalul inferior, gândind, elaborând proiecte, studii, cercetări, compoziţii. Compozitorii compun, poeţii scriu poeme, oamenii de ştiinţă stau în laboratoare studiind fenomenele, pregătind comunicări.

4. Respingerea concretului simultan cu abstracţia

Este faza de reverie, de beatitudine şi de extaz; spiritele se încarcă atât de puternic energetic, încât înving gravitaţia locului şi plutesc în aer. Incredibil, dar adevărat (detalii asupra Nirvanei şi Simadhi vom da într-o lucrare specială pe care o avem în pregătire).

Dăm mai departe tabloul recapitulativ al însuşirilor spiritelor pe diferitele straturi, datele fiind cumulate pentru a se citi mai bine comparativ cu însuşirile acestor spirite în ceea ce priveşte luminozitatea (radiaţiile luminice), cât şi în ceea ce priveşte câmpul magnetic mensonic.

Tabloul cuprinde şi "puterile", adică posibilitatea de împărţire în mai multe părţi care să semene între ele.

Un exemplu de împărţire în mai multe spirite este Mireacli din stratul VIII, care a avut pe pământ trei părţi întrupate, fiecare alcătuind un spirit independent, de sine stătător. Tabloului i-am mai adăugat şi populaţiile straturilor.

Se poate vedea din tablou că straturile de lumină I şi II n-au deloc radiaţii luminice; de asemenea, nici rătăcitorii din zona neutră şi nici cei din zona întunericului, care, după cum se observă, au câmpuri magnetice destul de mari.

TABLOU RECAPrraATTV

(datele au caracter pur orientativ, ele fiind obţinute prininterpolarea Iui V cu IX)

Locul

Raza radiaţiei

Raza de

Puterea

Populaţia

unde este

luminice a

acţiuneafixat

unui spirit

câmpuluispiritul
magnetic

mensonicORAŞUL

2,60-3,50m

8-12m

4-9

36 milioane

DE AUR

Stratul

2,00-2,80m

6-8m

2-5

85 milioane

Vinde

lumină

Stratul VII

l,60-2,20m

4-6m

1-3

125 milioane

de lumină

Stratul VI

l,00-t,80m

2-4m

1-2

352 milioane

de lumină

Stratul V

0,8-UOm

l-2m

1

20 milioane

de lumină

Stratul IV

0,05 - 0,20 m

0,1-0,4 m

1

aproape 1 miliard

de lumină

Stratul U

0,05 m

0,05-0,2 m

I

peste 1,8 miliarde

de lumină

Stratul I de

Om

0,05-0,2 m

-

peste 3 miliarde

lumină

Rătăcitorii

Om

0,05-0,2 m

-

peste 3 miliarde

(zona

neutră)

Stratul Ide

Om

0,20-0,60 m

-

aproape 1 miliard

întuneric

Stratul H

Om

0,6-0,80 m

-

cea. 500 milioane

de

întuneric

Stratul 111

Om

0,8 -1,50 ni

-

peste 300 milioane

de

întuneric

Cetatea

Om

2,50-6,00

-

aproape 300

Luciferică
m
milioane

1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   16


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©kagiz.org 2016
rəhbərliyinə müraciət